Welkom

Bij Hotel Pension Panta Rhei

Yvonne en Charlie Timmermans, heten u van harte welkom in Hotel Pension Panta Rhei. Panta Rhei is gelegen, op nog geen loopafstand  van de gezellige boulevard en het zeer mooie brede strand, in Cadzand Bad.

 

Panta Rhei is een stijlvol, doch heel gemoedelijk hotel/pension; het beschikt momenteel over 11 rookvrije / huisdiervrije kamers (waarvan de meeste zijn voorzien van een badkamer, balkon, tv en draadloos internet.) en een gezellige living.

 

In de ochtenduren, staat er in onze sfeervolle living een rijkelijk buffet voor u klaar en in de avonduren, is het er gezellig vertoeven onder het genot een hapje en drankje. Verder is er een leuk terras, waar u bij mooi weer, heerlijk kunt genieten van de Zeeuwse zon.

 

Heeft u even geen zin in de zee en het strand ?; of het weer laat het even afweten, geen nood, raadpleeg onze tips, links op onze site, van wat er zoal te beleven is in de nabije omgeving van Cadzand Bad, mogelijkheden ten over.

 

Panta Rhei is dus ideaal voor uw onvergetelijke vakantie’s en uitstapjes. Verder bieden wij u ook mogelijkheden voor familie- en bedrijfs-feesten (max. 24 / 30 personen.) Tot ziens in Hotel Pension Panta Rhei,

 

Yvonne en Charlie Timmermans.

 

Boulevard De Wielingen 29,

4506 JJ Cadzand-Bad,

Tel: 0031 (0) 117 391 484