Covid-19

Uiteraard doen wij er alles aan om de veiligheid te waarborgen door voldoende afstand te bewaren en de juiste maatregelen te nemen volgens het RIVM en rijksoverheid

 

Reserveren

Vanaf nu kunt u weer reserveren bij ons. Telefonisch 0031117391484 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Horeca in de buurt

Houd er rekening mee dat vanaf 1 juni er in alle restaurants gereserveerd moet worden en een maximum aantal bezoekers geldt.

Annuleren

Onze annuleringsvoorwaarden zijn weer zoals u van ons gewend bent.

De 50% aanbetaling is een niet-restitueerbare aanbetaling. 

Het is niet meer mogelijk om kosteloos uw reservering te verzetten naar een later tijdstip. Wij mogen weer 100% open zijn en de grenzen in Nederland zijn open. U bent van harte welkom. Wilt u de reservering wijzigen of annuleren,  dan wordt de 50% aanbetaling niet gerestitueerd. Wij verwijzen u daarvoor graag door naar uw reisverzekering.

Op straat

Houd 1,5 meter afstand. Vermijd drukte.

Betalen

We proberen zoveel mogelijk fysiek contact met u te voorkomen. Daarom nemen wij de komende periode geen contant geld aan. Houdt u hier rekening mee. U restant te betalen bedrag, zal bij inchecken voldaan worden door middel van een pinbetaling.

Ziekte

Bij verkoudheid en ziekte vragen wij u op voorhand vriendelijk om thuis te blijven. Wij kunnen u dan helaas niet toelaten in onze hotel om onszelf en onze medegasten te beschermen. Ook wanneer u verkoudheid of ziekte vertoont tijdens uw verblijf vragen wij u dit te bespreken met het hotel.